Heipsun kaikille ja tervetuloa lukemaan Legacy Skelleytä. :D Päästän teidät heti ensimmäisen osan kimppuun ilman turhia alkuselostuksia, joten nauttikaa. :)

 

2070155.jpg

Juuri 18-vuotta täyttänyt Alysha Skelley seisoi punaisen pikkumökin edessä. Hän oli ostanut hulvattoman ison rantatontin perintörahoillaan, joten jäljelle jääneistä sai rakennettua hyvin pienen osan suunnitellusta. Katsotaanmpa lähempää talossa asustavaa neitiä...

2070157.jpg

Tässä on Alysha, Skelleyn suvun kantaäiti. Tyttö omaa suosiotavoitteen ja on tulisesti mieltynyt Ruskea hiuksisiin työnarkomaaneihin, Robootti hän ei saisi missään nimessä olla. Alyshan toiveiden täyttymys olisi päästä  Urheilu-uranhuipulle Eläväksi Legendaksi, joka on aivan mahdollista. :)

Hieman luoneesta:

Sottapytty/Siisti - 7

Ujo/Menevä - 5

Laiska/Toimelias - 7

Vakava/Leikkisä - 3

Marisija/Kiltti - 2

2070158.jpg

Alyshan rahoilla saatu talo näytti tältä sisältä päin. Kaikki tarpeellinen löytyi, ihan hyvin vielä mennään. :))

2070201.jpg

Heti sisälle taloon päästyä Alysha halusi pois. Hän ei raaskinut edes tutustua tuohon pieneen koppiin jossa joutuisi asumaan vaan hän pirauttu pikaisesti taksin kaupungille.

2070202.jpg

Tyttö loikkasi keltaiseen autoon, nimeltä taksi ja ajeli Stadin suosituimpaan  yökerhoon.

2070203.jpg

Paikalle päästyään Alysha istahti baarijakkaralle ja tilasi mehupaukun. Tyttö oli niinkin turhautunut. "Pitää mokoma asua jossain koirankopissa, löytää elämäni rakkaus ja jatkaa sukua... Huohh..." Tyttö sopersi.

2070217.jpg

"Kai sitä pitää yrittää iskeä joku..." Alysha sanoi ja täräytti sitten hurmaavan hyvmyn naamalleen ja iski silmää vieressä olevalle baarijakkaralle. >_<''

2070218.jpg

Sisällä jonkin aikaa yritettyä etsiä jonkinlaista seuraa hän luovutti. Tyttö oli juuri menossa soittamaan taksin takaisin, kunnes huomasi oikein suloisen nuoren miehen kävelevän tiellä. Alysha siitä innostuikin ja meni heti rupattelemaan tuon tuntemattoman komistuksen kanssa. Aly ei huomioinut lainkaan herran suurta nenää vaan tuon hauskoja vitsejään.

2070219.jpg

Alysha sai miehen sisäpuolelle rakennusta ja yrittikin tarjota herralle Drinkkiä. "En taida tänään keretä, mutta joku toinen kerta? Minä tarjoan." Mies sanoi ja esittäytyi Dewayne Steele:ksi. "Okei.. Huomenna?" Alysha virnisti. "Okei." Dewayne vastasi.

2070249.jpg

"Näemme kai sitten." Alysha sanoi ja moiskautti pusun Dewaynen poskelle. Mies hymyili ja hieraisi niskaansa. "Oi voi kuinka jumissa niska taas on." Mies totesi yllättäen. "Ihan tosi? Annas ku mä hieron." Alysha tarjoutui ystävällisesti.

2070250.jpg

"Voi kiitos.." Dewayne sanoi. Alysha hieroi miekkosen hartioita tyytyväisenä, kunnes hänen olikin jo lähdettävä. "Nähdään huomenna, herra Steele." Alysha hyvästeli flirttailevasti. ;DD

2070251.jpg

Pihalle tultua Alysha näki pelottavan vihreää höyryä levittävän noidan. Tyttö olikin kovin kiinnostunut mystiikasta, joten hän meni noitasen luokse ja sai kuin saikin tuosta tuttavan. Alysha kun on aina haaveillut tapaavansa noidan. : ))

2070267.jpg

Tyttö olikin hetken jutustelun jälkeen todella huonosti voiva, ehkä pahan noidan läsnäolo sai tarpeet laskemaan. :o Neiti löyhkäsi kamalalta ja päähän koski, nukutti ja nälätti. Rakko oli ainoa joka pysyi normaalina, joten ei ollut mitään järkeä jäädä kaupungille. Alysha soitti taksin ja ajeli sillä ripeästi kotiin.

2070268.jpg

Kotona tyttö kävi reippasti suihkussa ja otti pikku välipalan, ennen kuin painui nukkumaan.

2070269.jpg

Seuraavana aamuna, Alysha suostui kaivamaan ovensa eteen heitetyn lehden esiin ja tarkasti vapaat työpaikat, tytön onneksi ensimmäisenä olikin Urheilu alalta paikka vapaana. Tietenkin Alysha otti paikan, hän alkoikin heti terästäytyä töitä varten ja kaivoi muutto laatikoista vanhan hyppynarunsa.

2070284.jpg

Pian kimppakyyti tulikin. "Yh mikä romu läjä.. Tälläkö pitää joka päivä töihin mennä." Alysha nipotti kömpiessään rämään, jota työnantaja kutsui loistokkaaksi autoksi.

2070285.jpg

Alyshalla oli syytä tulla hymyillen töistä, hän sai nimittäin ylennyksen. Oli mukamas tehnyt todella hyvän vaikutuksen pomoon, joten... :'D

2070286.jpg

Taloon sisälle päästyä Alysha kuuli vessasta puhelimen soivan. "Se on varmaan Dewayne." Tyttö hihkui, mutta ei. Joku Mike Whitaker:iksi esittäytynyt mies pyysi Alyshaa mukaan stadiin porukan kanssa. "Tottakai tulen." Alysha vastasi, koska hän oli varma, että Dewayne oli pistänyt kaverin soittamaan puolestaan. : P

2070311.jpg

Ei aivan osunut nappiin. Dewayne ei ollutkaan paikalla.. Alysha ei kuitenkaan sen pidempiä murehtinut vaan aikoi viettää loistokkaan illan uusien ystäviensä kanssa kailailemassa.

2070312.jpg

Mike Whitaker olikin vallan huumorista seuraa. Mies kertoi vitsejä vitsien perään. Alysha ei kuitenkaan paljoa kuunnellut jatkuvia vitsejä vaan äkkäsi kauniin neitokaisen miehen takana. "Tuostahan voisi tulla oiva puoliso jollekkin sukuni miesperijälle. Pistetään nimi muistiin." Alysha tuumi.

2070314.jpg

Muiden jatkaessa biletystä Alysha raahautui paikan synkimpään nurkkaan ja tilasi itselleen herkullisen hummerilautasen, jota olisi ollut niin ihanaa syödä Dewaynen kanssa. "miksi wt tullut...?" Alysha mutisi hiljaa..

2070337.jpg

Syötyään ruokansa Alysha vislasi porukan koolle ja päätti vapaa-ajan ryhmän. "On aika lähteä kotiin, Hei hei." Alysha sanoi muille tepastellen pihalle.

2070338.jpg

Taas heti pihalle päästyä tytön tarpeet laskivat tuhannella alas. Outo juttu... O___o Joten hän soitti taksin ja lähti kotiin. :P

 

Tähän loppui Ensimmäinen osa. Valitettavasti kadotin muutaman kuvan, jossa Alysha ja Dewayne olivat, mutta mutta.. Ei voi mitn. :DD  Toivon TODELLA paljon kommenttia ja neuvoja miten tarinaa parantaa. :> Linkitän myös mielelläni kaikki, jos vastalinkitätte, ilmoittakaa vain. :D Seuraava osa ilmestyy tuota pikaa. :P<3