Heipsun taas. päätin tehdä 2 osaa samana päivänä kun kuvia nyt riittää. Noh päästän teidät nyt lukemaan Skelleyn tarinan neljättä osaa. :)

Ilmoitan muuten tässä heti alkuun, että Melrosen kasvukuva katosi jonnekkin bittiavaruuteen, eli Melrose muuttui teiniksi ja lähti heti samana päivänä yliopistoon, menin siis kadottamaan ne kuvat. ;<

 

2085616.jpg

Pihaa päätettiin sisustaa uudestaan, jotta siellä olisi enemmän tekemistä. Tältä se siis näyttää tällä hetkellä. :)

2085617.jpg

Meredith päätti heti mennä testamaan altaassa polskuttelua. Hän loikkasi kauniin mahaplätsin haaleaan veteen. :>

2085618.jpg

Meredith testasi myös vesiluikumäkeä, joka veti todellakin isommat pisteet kuin ponnahduslauta. :P

2085620.jpg

Isä Dewaynekin tuli mukaan Meren (Meredith) ilakointiin. Niinpä Mere ja Dew viettivät koko aamupäivän altaalla.

2085621.jpg

Päivällä Alysha tuli töistä, hän huomasikin Dewaynen ja Meren polskuttelevan altaalla. Alysha oli nyt hyvin onnellinen, koska perheellä meni melko hyvin ja tyttö sai ylennyksiä ylennyksien perään. Tämä ei sitten liity tarinaan , mutta pelottavan näköinen tuo tyypin pää tuolla bussissa, kurkataampa sisälle. ;D

2085622.jpg

Hyih.. Kamala bussi. :) En kyllä itte tuolla menis töihin, kivoja työ kavereita, näyttää vähän puusta veistetyiltä. ;)

2085623.jpg

Alysha toikin töistä erään kaverin, joka näytti paljon enemmän similtä kui ne bussissa olleet. Jesse Stokes alkoi juoruta jotain Dewaynen uimahousuista. Alysha ja Jesse kikattivat keskenään, yllättäen Jesse veti Alyshan viereensä ja suuteli tuota. :oo

2085624.jpg

Siitäpä Dewayne suuttui, hän juoksi Alyshan luokse ja läimäytti oikein olan takaa tuota poskelle. "Mun naamani edessä suutelet muita mieheiä!?" Dewayne huusi Alyshalle.

2085627.jpg

Alysha oli hieman sekaisin nopeasti menevästä tilanteesta ja käänsi vain selkänsä Dewaynelle ja laski kätensä poskelle. "Auh..." Hän sanoi hiljaa ja alkoi itkemään, kivusta sekä Dewaynen vihasta. "En mä sitä suudellut, se suuteli mua!" Alysha huudahti vihaisena että surullisena  Dewaynelle.

2085647.jpg

Siitäpä Dewayne suuttui enemmän.. "Et muka suudellut, kai minä näin!" Mies karjui vihaisena.

2085648.jpg

Yllättäen Dewayne hyökkäsi Alysha kimppuun alkaen mukiloimaan tuota. ;E Meredirh juoksi pakoon minkä jaloistaan pääsi. Hän pinkoi huoneeseensa, lyyhistyi sängylleen ja alkoi itkemään..

2085650.jpg

Tappelu tuokion jälkeen Alysha juoski sisälle Dewayneä karkuun. Dewaynen viha muuttuikin siinä samassa suruksi. "Miten se kehtas vielä huijata..?" Mies parkui. "Mutta... mitä minä meninkään tekemään? Löin häntä..." Hän sanoi hiljaa täysin murtuneena. Dewayne oli täysin surun partaalla.

2085651.jpg

Mies olikin niin murtunut, että poimi rappuset irti uima-altaasta ja loikkasi veteen. ;<<

2085652.jpg

Alyshakin oli täysin murtunut, hän purkasi surunsa siivoamalla. Erikoinen tapa ei niin siistiltä tytöltä, mutta se helpotti. Alysha mietti tuskaisesti mikä meni pieleen. Hän oli jo menossa pihalle juttelemaan Dewaynelle, mutta oli niin loukkaantunut, että ei.

2085700.jpg

Alysha meni Meredithin huoneeseen ja peitteli lapsosen.. Tyttö yritti saada keinolla millä hyvänsä äsken tapahtuneen pois mieletä. "Jos se mies tulee vielä kertaakaan sisään tähän taloon." Alsyha mutisi vihaisena.

2085701.jpg

Yllättäen pihalla kuului kamala huuto. "ALYSHA ANTEEKSI!" Kuului Dewaynen ääni, sen jälkeen kuului vedessä räpiköinti ja sitten ei mitään. Alysha herätti pikaisesti Meredithin ja käveli hänen kanssaan pihalle.

2085705.jpg

Molempien kauhuksi altaan vierellä kökötti harmaa hautakivi, jossa luki Dewayne Skelley. Alysha parahti itkuun, "Miksi...? Tämäkin vielä.." Alysha parkui, vaikka hän inhosikin sillä hetkellä miestään, hän ei voinut olla muistelematta parin hyviä aikoja. Meredith katsoi surullisena äitinsä vollotusta.

2085710.jpg

"Äiti ei oo mitään hätää, kyl me pärjätään.." Meredith lohdutti, hän olikin hyvin viisas pikkulapseksi. Alysha halasi rakasta lastaan ja jatkoi itkuaan Meren olkapäälle.

2085713.jpg

Alysha ei voinut olla surematta Dewin kuolemaa, vaikka hänenkin piti ruokkia itsensä ja lapsensa. Hän käräyttikin munakkaan 3 kertaa pohjaan ennen kuin onnitui.

2085717.jpg

Töistäkin saavuttua hän alkoi parkumaan. Tyttö jopa alennettiin, koska hän oli ollut niin masentunut töissä. Urheilu-alalla kun piti olla niin aktiivinen ja pirteä. Viimeiset 2 päivää olikin samanlaista, se oli surun aikaa.

2085743.jpg

Eipä Alysha ja Mere kauaa voinut enään surra, kun tapahtui jotain ihanaa. :)

2085744.jpg

Oli nimittäin Meredithin synttärit, tytöstä tulisi viimein teini. :> "Toivon meidän perheelle onnea ja iloa." Mere tsanoi mielessään.

2085745.jpg

Nätti teini tyttöhän hänestä tuli. :) Hieman iso nenä vain, mutta se voi vielä muuttua. Muuten oikein sievä neiti.

2085746.jpg

Alysha ja Meredith pitivät kunnon pirskeet kahdestaan. "Nyt ei enään ajatella mennyttä vaan kuljetaan elämässä eteenpäin." Meredith sanoi pirteänä. Fiksu mukula. ;)

2085747.jpg

Meredith oli hyvin innokas siivooja. Neiditä oli paljon hyötyä Alyshalle, joka yritti parjaansa mukaan opiskella töitä varten, jotta saisi ne 2 ylennystä, sitten hän olisikin uransa huipulla ja eläisi loppu elämänsä platina mielialalla. :>

2085748.jpg

Meredith auttoi mielellään siivoamaan lautaset pöydästä, tyttö katseli hymy suin ahkerasti yötäpäivää opiskelevaa äitiänsä.

2085749.jpg

Sinä samaisena yönä Dewayne saapui kummitelemaan. Hän seilasi talossa jokaisen huoneen ja jätti oikein ihanan vesi vanan perässä

2085750.jpg.

Meredith saikin lisää siivottavaa. Hän otti luutun käteensä ja hyökkäsi vesilammikkojen kimppuun välittämättä mistä ne tulivat. Meredith oli päässyt hyvin elämässään eteenäin. :)

2085751.jpg

Kaiken siivoamisen ohella Meredith hankki kuntopisteitä yliopistoa varten, hänellä oli jo stipendit Hyvästä koulu arvosanasta ja mahtavasta tanssitaidosta. :) Vielä muutama kuntopiste ja hän saisi stipendin siitäkin.

2085786.jpg

Seuraavna päivänä Meredith toi koulusta erään ystävänsä. Meredith lörpätteli pojan kanssa ummet ja lammet, teinit tutustuivat toisiinsa entistä paremmin.

2085787.jpg

Sinä samana päivänä Meredith saikin ensisuudelmansa, jonka hän toivoi saavansa pian. :)

2085789.jpg

Meredith ja poika jonka-nimeä-en-muista, menivät yhdessä rannelle, he katselivat pilviä ja jatkoivat lörpöttelyään. Söpöä. :>

2085790.jpg

Siinä samassa kun se poika lähti rakentamaan hiekkalinnaa, Meredith päätti ottaa hieman rusketusta. :> Hän ei pitänyt kovinkaan kalpeasta ihostaan, mutta en ihmettele yhtään jos rusketuksen otto menee pilalle, kun on noin karmiva uimapuku. ;D

2085791.jpg

Eipä aurinkokaan pitänyt tästä kamalasta uimapuvusta, joten aurink päätti käräyttää sen kuin grillimakkaran. :) Siinä samassa Meredithin ihokin ehti palaa. :F

2085827.jpg

Meredith hankkiutui nopeasti sisälle ja huomasikin pojan olevan siellä. :) "Eiköhän sinun täydy mennä jo, en kehtaa olla kanssasi tämän näköisenä." Mere nauroi. Poika lähtikin siinä samassa, taisi tehdä kipeää silmälle katsoa punaista karmivassa uimapuvussa olevaa neitiä. ;DD

2085830.jpg

Meredith vaihtoi hieman tyyliään, hiukset kasvoivat ja saivat kauniit laineet, sekä kamala teinipuku sai uuden muodon. oikein sievä siitä tulikin. :D

2085832.jpg

Seuraavana päivänä Alyshan tultua töistä Mere juoksi halaamaan äitiään. "Mul on sulle yllätys." Mere sanoi pireänä. :>

2085834.jpg

Meredith oli kutsunut Melrosen kylään. Alysha juoksi halaamaan tytärtään, "Hei pitkästä aikaa." Alysha ja Mel sanoivat yhteen ääneen.

2085837.jpg

Hehee. Tämä olikin syy miksi neiti tuli käymään. Alysha täyttäisi viimein vuosia ja muuttuisi vanhukseksi. Mel ja Mere innoissaan kannustivat äitiään, joka ei ollut niin riemuissaan muuttuessaan vanhukseksi. :> Ja niin, Kynttilöiden puhallus ja....

2085841.jpg

... Tadaaa! Ei ollenkaan paha, Alyshahan näyttää ihan samalta kuin aikuisena, takana olevaan kuvaan kun vertaa. :DD<3

2085914.jpg

Alyshan synttäreitä juhlittiinkin oikein kunnolla. "Nostakaamme malja nuorukaisellemme ihanalle Alyshalle, joka on ollut todella hyvä äiti." Meredith kehuskeli puhetta pitäessään. "Kiitos.." Alysha hymyili iloisena.

2085915.jpg

Myöhemmin samana päivänä Meredith kipittä äitinsä luokse innoissaan. "Äiti kulta.. Saisinko lähteä Melrosen seuraksi yliopistolle? Saisinko?" Mere kysyi hymyillen aurinkoisesti. "Tietenkin saat, miksi et muka voisi lähteä?" Alysha sanoi hymyillen takaisin. "Voi kiitooos! Kai sä pärjäät?" Mere sanoi pomppien innoissaan paikallaan. "Tietenkin, höpsö." Alysha sanoi ja antoi suukon tyttärensä otsalle.

2085916.jpg

"Kiitos, äiti." Mere sanoi vielä ja halasi lujasti naista. :>

2085918.jpg

Mere juoksi puhelimen luokse ja naputteli yliopiston numeron. "Hei täällä Meredith Skelley." Mere höpötti puhelimeen. :)

2085919.jpg

Tuntia myööhemmin kun Me oli pakannut kaikki tavaransa keltainen taksi saapui pihaan. "Hei hei äiti!" Meerre sanoi lähettäen lentosuukon naiselle joka vilkutti hieman surullisen näköisenä tyttärelleen.

 

PERIJÄ-ÄÄNESTYS.

Kummasta siis tulee perijä? :>

2085982.jpg

Onko se Meredith, perheen kuopus?

2085983.jpg

Vai perheen esikoinen Melrose? :)

2085985.jpg

Elikkäs kummasta tulee perijä? Mel vai Mere? :D Sen päätätte te.

 

Kommentointi on siis enemmän kuin sallittua. Muistakaa myös äänestää Perijää. Pakotan teidät. ;D <3